Aldfaerforum
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp: Aldfaer 7.2 werkt maar rapporten geven error

Aldfaer 7.2 werkt maar rapporten geven error 14 apr 2019 11:35 #28922

  • LeKoppenol
  • LeKoppenol's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 31
  • Ontvangen bedankjes 3
Ik heb zojuist versie 7.2 geïnstalleerd en dat ging goed. Daarna ook de versiebeheer invoertoepassingen geüpdatet
Mijn rapportlinken weer terug geplaatst maar nu krijg ik deze melding als ik een rapport opvraag:

Er is een fout opgetreden
Vereist versienummer van Aldfaer niet gevonden in het bibliotheekbestand Basis.
Controleer de locatie en het versienummer van het ingelezen bibliotheekbestand.
Versienummer Basis:
Locatie Basis: niet gevonden!

Wat heb ik fout gedaan?

Alvast bedankt voor jullie tijd en hulp,
Lisan

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Aldfaer 7.2 werkt maar rapporten geven error 14 apr 2019 11:51 #28923

  • JayCee
  • JayCee's Profielfoto
  • Offline
  • W7, Aldfaer 7.2, Bonus, Firefox, Opera
  • Berichten: 2481
  • Ontvangen bedankjes 595
Aldfaer in C:\Aldfaer en niet in C:\Program Files geïnstalleerd?
Zo ja, vergelijk de instellingen voor de rapporten met deze van de bijlage. Let vooral op de koppeltekens.
Bijlagen:
De volgende gebruiker (s) zei dank u: LeKoppenol

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Mvg,
Last Edit: door JayCee.

Aldfaer 7.2 werkt maar rapporten geven error 14 apr 2019 11:57 #28924

  • LeKoppenol
  • LeKoppenol's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 31
  • Ontvangen bedankjes 3
Geen idee, ik heb op help geklikt en daar versiebeheer aldfaer en daar bijwerken
aangeklikt. Zou dus best kunnen dat dat fout gegaan is. Hoe los ik het nu op?

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Aldfaer 7.2 werkt maar rapporten geven error 14 apr 2019 11:59 #28925

  • JayCee
  • JayCee's Profielfoto
  • Offline
  • W7, Aldfaer 7.2, Bonus, Firefox, Opera
  • Berichten: 2481
  • Ontvangen bedankjes 595
Kijk eens naar de bijlage van mijn vorig bericht.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Mvg,

Aldfaer 7.2 werkt maar rapporten geven error 14 apr 2019 12:02 #28926

  • LeKoppenol
  • LeKoppenol's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 31
  • Ontvangen bedankjes 3
dat lijkt niet op de mijne. Bij mij begint alles met c:users.....

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Aldfaer 7.2 werkt maar rapporten geven error 14 apr 2019 12:20 #28927

  • JayCee
  • JayCee's Profielfoto
  • Offline
  • W7, Aldfaer 7.2, Bonus, Firefox, Opera
  • Berichten: 2481
  • Ontvangen bedankjes 595
Sorry, het was mij niet opgevallen dat u op een Mac werkt en ben zelf geen Mac gebruiker.
De vraag die opkomt is of je de installatie conform de installatieaanbeveling hebt gedaan van Wim Rozendaal.
Het begin van het pad dat u aangeeft is van het pad van de submappen van Aldfaer.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Mvg,

Aldfaer 7.2 werkt maar rapporten geven error 14 apr 2019 14:51 #28928

  • Ruud de Ruiter
  • Ruud de Ruiter's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 3579
  • Ontvangen bedankjes 689
Voor de Mac blijkt versie 7.2. niet altijd juist te werken. Laatste goede versie is 6.2
De volgende gebruiker (s) zei dank u: LeKoppenol

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Groetjes, Ruud de Ruiter, CH-1982 Euseigne - Avatar: Saint-Maximin, Metz-FR, ontwerp Jean Cocteau

Aldfaer 7.2 werkt maar rapporten geven error 14 apr 2019 23:55 #28930

  • LeKoppenol
  • LeKoppenol's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 31
  • Ontvangen bedankjes 3
Ik heb versie 6.2 weer geinstalleerd en nu werkt alles weer naar tevredenheid.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

  • Pagina:
  • 1
Tijd voor maken pagina: 0.044 seconden
Gemaakt door Kunena