Aldfaerforum
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
30 nov 2018
Een nieuwe Aldfaer RC-versie is beschikbaar
Lees meer...
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp: Koppelen meerdere stambomen

Koppelen meerdere stambomen 26 sept 2018 15:47 #24762

  • Henk Schra
  • Henk Schra's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 3
  • Ontvangen bedankjes 1
Ik heb 2 stamboom lijnen genummerd VIII en VI, waarbij in beide lijnen dezelfde personen voorkomen, hoe kan ik die lijnen koppelen zodat ze automatisch in elkaar schuiven.
M.vr.gr. Henk Schra

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Koppelen meerdere stambomen 26 sept 2018 15:56 #24763

  • G W Sandberg
  • G W Sandberg's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 875
  • Ontvangen bedankjes 206
Beste Henk,
Helaas, automatisch gaat niet.
Op de zoekterm samenvoegen zijn waarschijnlijk meer tips te vinden.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Groeten, Gijs Sandberg,
Win7 US, FireFox nn, Aldfaer 6.2

Koppelen meerdere stambomen 26 sept 2018 16:21 #24764

  • Henk Schra
  • Henk Schra's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 3
  • Ontvangen bedankjes 1
Ik heb inmiddels 2 lijnen proberen te koppelen via EXTRA en INSTELLINGEN en heb daarbij OPSLAAN als 2x de zelfde bestandsnaam gebruikt voor de verschillende lijnen. Nu blijkt dat 1 ervan is verdwenen, hoe krijg ik die terug.
Groet Henk

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Koppelen meerdere stambomen 26 sept 2018 17:33 #24767

  • Ruud de Ruiter
  • Ruud de Ruiter's Profielfoto
  • Afwezig
  • Berichten: 3153
  • Ontvangen bedankjes 623
Dag Henk,
Dat was niet slim, 2x dezelfde naam: ?-ç-%& en nog meer kreten.

Voorbeeld. Als u een word document jantje.docx heeft en een ander bestand keetje.docx. Wat gebeurt er als u keetje.docx bewaart als jantje.docx ? Dat betekent dat de originele jantje.docx verloren is omdat u die hebt overschreven. Dat is wat er nu gebeurd is.

Ik hoop voor U dat u van beide stamboombestanden een recente veiligheidskopie hebt. Zo niet dan is helaas één bestand definitief verloren.

Het is onmogelijk om 2 bestanden met elkaar te koppelen of tussen die bestanden een link te maken.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Groetjes, Ruud de Ruiter, CH-1982 Euseigne - Avatar: Saint-Maximin, Metz-FR, ontwerp Jean Cocteau
Last Edit: door Ruud de Ruiter.

Koppelen meerdere stambomen 01 okt 2018 19:17 #24848

  • D.J. Reijnhout
  • D.J. Reijnhout's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 13
  • Ontvangen bedankjes 0

Henk Schra schreef : Ik heb inmiddels 2 lijnen proberen te koppelen via EXTRA en INSTELLINGEN en heb daarbij OPSLAAN als 2x de zelfde bestandsnaam gebruikt voor de verschillende lijnen. Nu blijkt dat 1 ervan is verdwenen, hoe krijg ik die terug.
Groet Henk

Beste Henk, misschien heb je nog een back-up van het oude bestand ergens staan?
Windows maakt namelijk back-ups van de bestanden als deze veranderd zijn maar dat moet je dan wel ingesteld hebben.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Met vriendelijke groet,
Dick Reijnhout

Koppelen meerdere stambomen 02 okt 2018 14:00 #24857

  • Ruud de Ruiter
  • Ruud de Ruiter's Profielfoto
  • Afwezig
  • Berichten: 3153
  • Ontvangen bedankjes 623
Dick,
Ben benieuwd hoe Windows in te stellen dat bestanden van voor het overschrijven bewaard worden. Ik denk dat je bedoelt dat een geopend/veranderd bestand (word/excel/outlook) bij geforceerd verlaten veilig gesteld wordt en dat is heel iets anders. Wordt een dergelijk bestand normaal afgesloten, dan wordt er niets veilig gesteld. Maar misschien kan ik iets leren . . .

Voor Henk is er te hopen dat hij v-kopies heeft van vóór die overschrijf actie.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Groetjes, Ruud de Ruiter, CH-1982 Euseigne - Avatar: Saint-Maximin, Metz-FR, ontwerp Jean Cocteau
Last Edit: door Ruud de Ruiter.

Koppelen meerdere stambomen 07 okt 2018 22:03 #24958

  • D.J. Reijnhout
  • D.J. Reijnhout's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 13
  • Ontvangen bedankjes 0
Ruud, ik bedoel bij Bijwerken en Beveiliging (waar je je systeem kunt updaten), daar kies je voor Back-up en daarna instellen bij Back-ups maken met bestandsgeschiedenis.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Met vriendelijke groet,
Dick Reijnhout
  • Pagina:
  • 1
Tijd voor maken pagina: 0.039 seconden
Gemaakt door Kunena