Aldfaerforum
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
30 nov 2018
Een nieuwe Aldfaer RC-versie is beschikbaar
Lees meer...
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp: Gedcom in huidige stamboom importeren

Gedcom in huidige stamboom importeren 04 okt 2018 15:25 #24881

  • Rene Janssen
  • Rene Janssen's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 9
  • Ontvangen bedankjes 0
Beste, zie titel, zowel gedcom als de huidige stamboom zijn in versie 7 gemaakt. Ik krijg echter de foutmelding
"Map \ kan niet gemaakt worden."
Ik wil dus een gedcom bestand toevoegen aan mijn huidige stamboom.

groet René

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Gedcom in huidige stamboom importeren 04 okt 2018 16:26 #24882

  • Han Kortekaas
  • Han Kortekaas's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 3734
  • Ontvangen bedankjes 942
Ik neem aan dat u de stamboom heeft geopend en dat u bij het importeren het vinkje heeft gezet bij 'huidige stamboom'
Wat is anders het pad waar uw stamboom op staat? Is dat C:\users\uw pc naam\documents\aldfaer\stambomen\ naam van uw stamboom

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Han

Gedcom in huidige stamboom importeren 04 okt 2018 16:31 #24883

  • Evert
  • Evert's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 335
  • Ontvangen bedankjes 75
Beste Rene,

Op welke manier probeer je dat ?
De werkwijze is:
-Bestand/importeer gedcom/ v bij huidige bestand en dan via het gele mapje bladeren naar de te importeren gedcom.

Sorry Han, we lopen gelijk met onze reaactie.

Evert.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Gedcom in huidige stamboom importeren 04 okt 2018 18:13 #24884

  • Rene Janssen
  • Rene Janssen's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 9
  • Ontvangen bedankjes 0
Heren,
Ik doe het precies zoals jullie zeggen, en bij de oudere versie's van aldfaer was dit ook geen probleem.
De map waarin zowel de geopende stamboom als het gedcom bestand staan is C:\Aldfaer\Gedcom

René

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Gedcom in huidige stamboom importeren 04 okt 2018 18:38 #24886

  • Evert
  • Evert's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 335
  • Ontvangen bedankjes 75
René,

De geopende stamboom (nu moet ik even op de formulering letten) staat in het geheugen.
Maar de plaats van deze stamboom is de map Stambomen en niet de map Gedcom.
Dus wat is de regel die in Aldfaer boven de geopende stamboom staat ?
Bij mij is dat: D:\Gebruikers\Evert\Documenten\Aldfaer\Stambomen\naam van de stamboom

Evert.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Gedcom in huidige stamboom importeren 04 okt 2018 19:20 #24888

  • Rene Janssen
  • Rene Janssen's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 9
  • Ontvangen bedankjes 0
Evert,
Dat is gewoon C:\Aldfaer\Gedcom\naam

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Gedcom in huidige stamboom importeren 05 okt 2018 07:27 #24892

  • Ruud de Ruiter
  • Ruud de Ruiter's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 3153
  • Ontvangen bedankjes 623
Dat is dus in principe niet de juiste map voor het geopende bestand.
De geopende stamboom staat normaal gesproken in de default locatie C:\Users\uw_naam\Documents\Aldfaer\Stambomen
Sluit Aldfaer
Verplaats uw doelbestand naar die locatie
Open uw doelbestand en herhaal de gedcom import

En wat is de door u gebruikte naam van het doelbestand en van de gedcom ?
De volgende gebruiker (s) zei dank u: Rene Janssen

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Groetjes, Ruud de Ruiter, CH-1982 Euseigne - Avatar: Saint-Maximin, Metz-FR, ontwerp Jean Cocteau
Last Edit: door Ruud de Ruiter.

Gedcom in huidige stamboom importeren 05 okt 2018 09:58 #24893

  • Rene Janssen
  • Rene Janssen's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 9
  • Ontvangen bedankjes 0
Ruud
Ik heb eens alles van Aldfaer verwijderd en opnieuw geinstalleerd, de aldf bestanden in stambomen map gezet en de ged bestanden in de gedcom map. Nou werkt 't weer. Bedankt.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

  • Pagina:
  • 1
Tijd voor maken pagina: 0.039 seconden
Gemaakt door Kunena