Aldfaerforum
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
15 okt 2018
Problemen met bijlagen
Lees meer...
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp: Aldfaer werkt niet goed

Aldfaer werkt niet goed 28 okt 2018 08:12 #25412

  • zanderink
  • zanderink's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 6
  • Ontvangen bedankjes 0
Hallo,
Sinds gisteren werkt Aldfaer niet meer goed. Als ik het programma aanzet zie ik dat hij een stamboom laadt maar Aldfaer laat geen stamboom zien. Als ik een veiligheidskopie laadt laat het hetzelfde gedrag zien. Kan u mij helpen.
Bijlagen:

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Aldfaer werkt niet goed 28 okt 2018 09:09 #25413

  • G W Sandberg
  • G W Sandberg's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 873
  • Ontvangen bedankjes 205
Beste Z,
Hebt U de zoekfunctie al geprobeerd ?
(Menu-Bestand-Zoek Aldfaer bestanden).
Daarmee kan men een gehele PC afzoeken, wellicht is er onbedoeld een bestand verplaatst.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Groeten, Gijs Sandberg,
Win7 US, FireFox nn, Aldfaer 6.2

Aldfaer werkt niet goed 28 okt 2018 09:45 #25414

  • JayCee
  • JayCee's Profielfoto
  • Offline
  • W7, Firefox , Aldfaer 7.0, Bonus
  • Berichten: 1868
  • Ontvangen bedankjes 481
Hallo,

De oorzaak ligt waarschijnlijk aan het herhaaldelijk inlezen van een veiligheidskopie i.p.v. Aldfaer de stamboom. Bij de start opend Aldfaer automatisch de laatste bewerkte stamboom.

Lees hier hoe te werk gaan.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Mvg,
Last Edit: door JayCee.

Aldfaer werkt niet goed 28 okt 2018 11:13 #25420

  • zanderink
  • zanderink's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 6
  • Ontvangen bedankjes 0
Ja ik heb via de zoekfunctie de normale bestanden gevonden en de veiligheidkopien. Omdat ik het normale bestand had geprobeerd en geen resultaat op mijn beeldscherm zag heb ik een veiligheidkopie geprobeerd. Aldfaer geeft aan dat er 320 personen inzitten maar hij opent hem niet

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Aldfaer werkt niet goed 28 okt 2018 11:27 #25421

  • JayCee
  • JayCee's Profielfoto
  • Offline
  • W7, Firefox , Aldfaer 7.0, Bonus
  • Berichten: 1868
  • Ontvangen bedankjes 481
Wijzig de naam van het stamboom-bestand naar: C:\Users\Felix\Documents\Aldfaer\Stambomen\familie en open dit bestand.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Mvg,

Aldfaer werkt niet goed 28 okt 2018 13:13 #25423

  • zanderink
  • zanderink's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 6
  • Ontvangen bedankjes 0
heb ik gedaan. Blijft hetzelfde. Hij geeft geen personen

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Aldfaer werkt niet goed 28 okt 2018 13:30 #25424

  • JayCee
  • JayCee's Profielfoto
  • Offline
  • W7, Firefox , Aldfaer 7.0, Bonus
  • Berichten: 1868
  • Ontvangen bedankjes 481
Welke versie van Windows heeft u en staat Aldfaer geïnstalleerd in C:\Aldfaer?

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Mvg,

Aldfaer werkt niet goed 28 okt 2018 15:52 #25437

  • Han Kortekaas
  • Han Kortekaas's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 3654
  • Ontvangen bedankjes 924
Aan de hand van het plaatje zie ik in ieder geval de zeer lange naam, wat al opgemerkt is, maar tevens dat Zanderik in de balk de stamboom open heeft maar toch het profiel 'Aldfaer" toont.

Waarschijnlijk zijn de twee *ini bestandjes in c:\aldfaer niet in orden; remedie is Aldfaer sluiten, de twee bestandjes hernoemen en vervolgens opstarten. Even naar de Extra -> Instellingen kijken en verder proberen via Bestabd -> Zoek Aldfaer bestanden te kijken of er wel personen in dat bestand zitten.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Han

Aldfaer werkt niet goed 28 okt 2018 16:56 #25445

  • zanderink
  • zanderink's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 6
  • Ontvangen bedankjes 0
windows 10 pro

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Aldfaer werkt niet goed 28 okt 2018 17:05 #25446

  • zanderink
  • zanderink's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 6
  • Ontvangen bedankjes 0
Ik heb de ini bestanden hernoemd. Bij de instellingen kom ik niet. Aldfaer geeft geen toegang.
Ik heb volgens aldfaer veiligheidskopien met tussen de 290 en 36 personen
Bijlagen:

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Aldfaer werkt niet goed 28 okt 2018 17:36 #25448

  • JayCee
  • JayCee's Profielfoto
  • Offline
  • W7, Firefox , Aldfaer 7.0, Bonus
  • Berichten: 1868
  • Ontvangen bedankjes 481
Indien u het wenst kunnen we trachten dit op te lossen via een Teamviewer-sessie. Wat is Teamviewer.
Zo ja, klik op het beeld(avatar) of mijn naam in de linker kolom en stuur mij een mail.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Mvg,
  • Pagina:
  • 1
Tijd voor maken pagina: 0.163 seconden
Gemaakt door Kunena