Aldfaerforum
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
  • Pagina:
  • 1
  • 2

Onderwerp: personenlijst

personenlijst 15 mrt 2019 19:35 #28396

  • Vandaele
  • Vandaele's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 9
  • Ontvangen bedankjes 0
Als ik de personenlijst wil gebruiken kan ik er geen naam invullen en dus kan ik niemand zoeken in mijn data.

Wij kan mij helpen? Heb zopas een upgrade 7.1 ingesteld en daar kan ik de personenlijst niet gebruiken.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

personenlijst 15 mrt 2019 19:58 #28398

  • JayCee
  • JayCee's Profielfoto
  • Offline
  • W7, Firefox , Aldfaer 7.0, Bonus
  • Berichten: 2285
  • Ontvangen bedankjes 558
Bedoeld u dat er boven de achternaam geen wit invulveld staat? Zo ja, klik boven de kolom op 'Achternaam'.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Mvg,

personenlijst 15 mrt 2019 20:24 #28401

  • Vandaele
  • Vandaele's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 9
  • Ontvangen bedankjes 0
Als ik de personenlijst activeer gebeurd er niets. Ik krijg de melding shft+ctrl+P.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

personenlijst 15 mrt 2019 22:46 #28402

  • JayCee
  • JayCee's Profielfoto
  • Offline
  • W7, Firefox , Aldfaer 7.0, Bonus
  • Berichten: 2285
  • Ontvangen bedankjes 558
Klik op menu 'Venster'. In het uitvalmenu ziet u de vensters die open staan. Staat de personenlijst er bij?

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Mvg,

personenlijst 16 mrt 2019 14:02 #28404

  • Vandaele
  • Vandaele's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 9
  • Ontvangen bedankjes 0
Ja, maar als ik er op klik gebeurd er niets

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

personenlijst 16 mrt 2019 16:02 #28408

  • Evert
  • Evert's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 364
  • Ontvangen bedankjes 82
Het kan zijn dat dit venster verkleind is.
In dat geval zie je (bij mij) links onder een klein balkje waar je op het venstertje, naast het x, kunt klikken om het weer te vergroten.
De volgende gebruiker (s) zei dank u: Vandaele

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

personenlijst 16 mrt 2019 19:34 #28414

  • JayCee
  • JayCee's Profielfoto
  • Offline
  • W7, Firefox , Aldfaer 7.0, Bonus
  • Berichten: 2285
  • Ontvangen bedankjes 558
Vandaele,
Staat Aldfaer in C:\Aldfaer?
De volgende gebruiker (s) zei dank u: Vandaele

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Mvg,

personenlijst 17 mrt 2019 10:12 #28418

  • Vandaele
  • Vandaele's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 9
  • Ontvangen bedankjes 0
Ja, het bestand staat in C

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

personenlijst 17 mrt 2019 10:15 #28419

  • Vandaele
  • Vandaele's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 9
  • Ontvangen bedankjes 0
Misschien moet ik uninstal doen, en dan herinstalleren van 7.1. Maar ben ik dan niet alles kwijt.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

personenlijst 17 mrt 2019 10:16 #28420

  • Vandaele
  • Vandaele's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 9
  • Ontvangen bedankjes 0
Nee, ik zie niks

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

personenlijst 17 mrt 2019 11:24 #28422

  • Meije van Slageren
  • Meije van Slageren's Profielfoto
  • Offline
  • 7.0 + bonus, W10 NL, Edge
  • Berichten: 706
  • Ontvangen bedankjes 183
Vandaele,

Opnieuw installeren heeft geen nut, omdat dan de instellingen die zijn gemaakt weer opnieuw worden gebruikt.
Aldfaer mag niet opgestart zijn:
Het beste is om de bestanden in de map c:\Aldfaer
Aldfaer.iniprogram en Aldfaer.ini een andere naam te geven door voor de bestandsnaam Oud te zetten en daarna Aldfaer weer te openen.
Aldfaer maakt dan weer opnieuw de bestanden Aldfaer.iniprogram en Aldfaer.ini aan met de standaard instellingen.
Mocht dit niet het gewenste resultaat geven dan kun nadat Aldfaer weer is gesloten de Aldfaer.iniproram en Aldfaer.ini weer verwijderen en Oud weer te verwijderen zodat weer de eerste Aldfaer.iniprogram en Aldfaer.ini gebruikt worden.
De volgende gebruiker (s) zei dank u: Vandaele

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meije van Slageren

personenlijst 17 mrt 2019 17:46 #28437

  • Van Osselaer Paul
  • Van Osselaer Paul's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 32
  • Ontvangen bedankjes 1
Volgens mij is dit hetzelfde probleem als ik gemeld heb in de "verkeerde categorie": "Standaard Aldfaer en CBG rapporten" onder "Versie 7.1: Tab Tonen - Personenlijst: Geen keuzelijst van personen".

Ik heb het reeds een paar maal meegemaakt. Maar jammer genoeg heb ik de omstandigheden van het probleem nog niet kunnen identificiëren. Ik denk dat ik het opgelost heb door onder "Tonen" de optie "Vensters" of in de "Tab Vensters" "Sluit alle vensters" te gebruiken.
De volgende gebruiker (s) zei dank u: Vandaele

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

  • Pagina:
  • 1
  • 2
Tijd voor maken pagina: 0.044 seconden
Gemaakt door Kunena