Rapporten verschijnen niet

Meer
13 juni 2019 16:08 - 13 juni 2019 16:19 #29633 door Ad Rijnberk
Rapporten verschijnen niet werd gestart door Ad Rijnberk
Na een computercrash heb ik veel weer overeind gekregen. In veel opzichten werkt Aldfaer wweer. Daarbij heb ik ook de laatste versie (7.2) van Aldfaer geïnstalleerd. Of het daaraan ligt weet ik niet, maar bij de rapporten krijg ik het bericht: Bezig met genereren van . . ., maar er wordt geen rapport getoond. Maar er komt geen rapport
Laatst bewerkt 13 juni 2019 16:19 door Ad Rijnberk.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
13 juni 2019 19:23 #29647 door JayCee
Beantwoord door JayCee in topic Rapporten verschijnen niet
Mogelijk staat iets niet goed in de instellingen voor rapport-bestanden of de installatie van Aldfaer.
Start een rapport met de Ctrl-toest ingedrukt. Maak van het rapportvenster een schermafdruk en stuur deze op in bijlage.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
13 juni 2019 21:12 #29651 door Ad Rijnberk
Beantwoord door Ad Rijnberk in topic Rapporten verschijnen niet
Veel dank voor de reactie. Ik heb 't idee er uit te zijn, mede door te kijken naar een andere discussie over een vergelijkbaar probleem. Ik heb het pad naar Rapportuitvoer aangepast. Nogmaals dank en hartelijk gegroet,
Ad Rijnberk

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
13 juni 2019 22:29 #29653 door JayCee
Beantwoord door JayCee in topic Rapporten verschijnen niet
Sorry voor de vergeten, nu overbodige, bijlage.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Gemaakt door Kunena