Aldfaerforum
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
16 feb 2020
Traagheid bij beantwoorden van berichten
Lees meer...
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp: Aanmaken rapport afgebroken wegens fouten in het sjabloon

Aanmaken rapport afgebroken wegens fouten in het sjabloon 12 feb 2020 16:39 #32542

  • Bettie van Veen
  • Bettie van Veen's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 4
  • Ontvangen bedankjes 0
Als ik bijv. een kwartierstaat wil aanmaken, krijg ik de foutmelding: Aanmaken rapport: Afgebroken wegens fouten in het sjabloon.
Verder zie ik 'KwartierstaatHook'niet aanwezig. 'StandaardHook' niet aanwezig.
Op de c-schijf staat een map: Aldfaer met daarin Aldfaer-sjablonen, bestanden, stamboom, Veiligheidskopieen etc

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Aanmaken rapport afgebroken wegens fouten in het sjabloon 12 feb 2020 16:43 #32544

  • Paul Kallenberg
  • Paul Kallenberg's Profielfoto
  • Offline
  • Aldfaer-team
  • Aldfaer-team
  • Berichten: 875
  • Ontvangen bedankjes 236
Bettie,

Zie dit bericht .

Paul

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Aanmaken rapport afgebroken wegens fouten in het sjabloon 12 feb 2020 17:43 #32548

  • Han Kortekaas
  • Han Kortekaas's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 4681
  • Ontvangen bedankjes 1137
Bettie,
ik denk dat u in de map C:\Aldfaer zaken heeft staan die daar niet in thuishoren. De enige map die daar hoort te staan is Aldfaer-sjablonen. Alle andere mappen horen thuis in de documentmap 'Documenten\Aldfaer\Stambomen enz'.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Han

Aanmaken rapport afgebroken wegens fouten in het sjabloon 13 feb 2020 13:49 #32592

  • Bettie van Veen
  • Bettie van Veen's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 4
  • Ontvangen bedankjes 0
Dat heb ik gedaan: Nu kan ik Aldfaer niet meer openen. Ik krijg de foutmelding:
Kan het bestand C:\Users\Bettie\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar\Aldfaer.Ink niet vinden. Controleer of u de naam juist heeft ingevoerd en probeer het daarna opnieuw.

Ik gebruik altijd de snelkoppeling in de Taakbalk.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Aanmaken rapport afgebroken wegens fouten in het sjabloon 13 feb 2020 13:53 #32594

  • Han Kortekaas
  • Han Kortekaas's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 4681
  • Ontvangen bedankjes 1137
Als u die map heeft staan dan staat Aldfaer wel op een hele rare plek.
Ik zou haast adviseren om een teamviewersessie te doen om lokaal bij u te kijken.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Han

Aanmaken rapport afgebroken wegens fouten in het sjabloon 13 feb 2020 13:56 #32595

  • Bettie van Veen
  • Bettie van Veen's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 4
  • Ontvangen bedankjes 0
Dat is goed. Ik heb op mijn bureaublad TeamViewerQS_nl staan.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Aanmaken rapport afgebroken wegens fouten in het sjabloon 13 feb 2020 14:00 #32596

  • JayCee
  • JayCee's Profielfoto
  • Offline
  • W7, Aldfaer 7.2, Bonus, Firefox, Opera
  • Berichten: 2772
  • Ontvangen bedankjes 672
Bettie,
volgens mij heb je hier een ingewikkeld probleem veroorzaakt, door het onbewust verschuiven van bestanden.
Indien u dit wenst kan ik u vanop afstand helpen via Teamviewer. Wat is Teamviewer. Zo ja, stuur mij een mail om af te spreken op het adres te vinden door in de linker kolom op mijn naam te klikken.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Mvg,

Aanmaken rapport afgebroken wegens fouten in het sjabloon 13 feb 2020 14:05 #32598

  • Bettie van Veen
  • Bettie van Veen's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 4
  • Ontvangen bedankjes 0
Ik heb op uw naam geklikt, maar ik zie geen emailadres als ik op uw naam klik, alleen een profiel.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Aanmaken rapport afgebroken wegens fouten in het sjabloon 13 feb 2020 14:10 #32599

  • JayCee
  • JayCee's Profielfoto
  • Offline
  • W7, Aldfaer 7.2, Bonus, Firefox, Opera
  • Berichten: 2772
  • Ontvangen bedankjes 672
Sorry, probeer nogmaals, het zal nu wel lukken.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Mvg,

Aanmaken rapport afgebroken wegens fouten in het sjabloon 13 feb 2020 17:47 #32619

  • JayCee
  • JayCee's Profielfoto
  • Offline
  • W7, Aldfaer 7.2, Bonus, Firefox, Opera
  • Berichten: 2772
  • Ontvangen bedankjes 672
Via Teamviewer e.e.a. uitgezocht en naar een standaardinstallatie hersteld en ontbrekende invoegtoepassingen geïnstaleerd.
Een gesynchroniseerd backupsysteem (QNAP) belette de uitvoer van rapporten telekens met de melding dat de uitvoermap reeds op een andere locatie geopend was.
De volgende gebruiker (s) zei dank u: Bettie van Veen

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Mvg,
Last Edit: door JayCee.
  • Pagina:
  • 1
Tijd voor maken pagina: 0.137 seconden
Gemaakt door Kunena