Aldfaer is een Nederlandstalig stamboomprogramma, dat geheel gratis beschikbaar is.

De Consumentenbond heeft Aldfaer als enig stamboomprogramma opgenomen in het boekje “de beste gratis software” editie 2018, en wel onder de kop productiviteit. Een compliment voor iedereen die aan de totstandkoming en het onderhoud van Aldfaer heeft meegewerkt.

Stichting Aldfaer:

Net als andere softwareleveranciers ervaren wij noodzakelijk onderhoud aan de software omdat Windows met nieuwe versies uitkomt en wij Aldfaer daarop moeten aanpassen. Maar tegelijk willen wij er voor zorgen dat alle gebruikers met een oudere Windowsversie het vernieuwde programma nog steeds kunnen gebruiken. Daarnaast streven wij ernaar nieuwe functionaliteiten aan ons pakket toe te voegen.

Om dit alles te kunnen blijven doen hebben wij betalingsverplichtingen naar anderen. Een belangrijk deel hiervan is ten behoeve van commerciële software voor de ontwikkeling van Aldfaer. Daarnaast brengen de website en het forum ook kosten met zich mee.

Door Uw donatie steunt u de toekomstige ontwikkeling van Aldfaer.

 

 

Een bankbetaling via iDeal moet minimaal € 5 zijn, ronde getallen en geen letters; ieder bedrag is welkom maar dan moet u dat zelf overmaken op rekening nummer: NL33RABO0329936522 T.n.v.: Stichting Aldfaer te Kollum

                   U kunt desgewenst een ander bedrag invullen

(*) Verplichte invoer
                Verwerking van een iDeal betaling
                mijn bank staat er niet bij, wat nu?